Garage Dieleman in Waasmunster en Zele

In 1958 startte vader Etienne in de Hoogstraat (200 meter voorbij de huidige vestiging) in Waasmunster zijn eerste activiteit op als kleine Renault dealer. Sindsdien heeft het bedrijf een lange ontwikkeling en evolutie doorgemaakt. In 1961 werd verhuisd naar de huidige locatie in Waasmunster waar elf jaar later een eerste showroom geopend werd. Zele kwam nadien aan de beurt. Eerst in 1980 aan de Oude Kouterdreef, later aan de Gentsesteenweg waar in 1997 een nieuwe showroom en werkplaats werd ingehuldigd. Door de groei van het bedrijf en het succes van nieuwkomer Dacia werd het noodzakelijk om de showroom in Waasmunster te vernieuwen. Na acht maanden zwoegen konden de klanten kennismaken met een groter gamma wagens en een bredere dienstverlening in een vernieuwd en transparant kader. 

Vier broers

Garage Dieleman is nog steeds een relatief kleinschalig familiebedrijf dat zich onderscheidt in zorg voor kwaliteit en klantgerichtheid. Bart is verantwoordelijk voor de garage in Waasmunster waar zijn broer Frank de carrosserie voor zijn rekening neemt. Een andere broer, Dany, is verantwoordelijk voor de garage in Zele waar de vierde broer, Guy, verantwoordelijk voor de werkplaats is. Een mooi klavertje vier.

Door persoonlijke aandacht, advies op maat, een goede bereikbaarheid en een flexibele aanpak profiteer je bij Garage Dieleman altijd van de beste deal. Net in die veelzijdigheid ligt de kracht van Dieleman. 

De verschillende afdelingen en garages werken nauw met elkaar samen en reageren voortdurend op ontwikkelingen in de markt. Op die manier maakt de klant dus maximaal gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Bart en Dany Dieleman: “In onze visie staat de mens, de Renault-rijder, centraal: wat hij of zij mooi vindt, hoe die het prettigst zit, waar die het meeste gemak van heeft en wat hij of zij de beste bescherming biedt. Dat is ons belangrijkste streven.” Zoek je een nieuwe of gebruikte auto? Dan ben je altijd van harte welkom in de twee showrooms waar een kopje koffie of thee steeds voor je klaar staat.

Garage Dieleman kan in de ruime regio rekenen op een groot en trouw clienteel die het familiale karakter van de garage kunnen apprecieren, alsook op een team gemotiveerde en ervaren medewerkers die met hun inzet zorgen voor een grote klantentevredenheid.

Hun gezamenlijke doel: de Renault -en Daciareferentie in de streek!